کباب کنجه لاری
زمان انتشار: 16 خرداد 1391 ساعت 00:02:16
تعداد بازدید: 6951

 کباب کنجه لاری یکی از غذاهای لذیذ و معروف ایرانی است که زبان زد عام وخاص می باشد.کباب کنجه لاری باید با ماست ترکیب شود و یکی از دلایل خوشمز گی آن هم به همین کار است. 

لاری ها برای مهمانان خاص و موقع عروسی و گلگشت و صحرا  رفتن از این غذا استفاده می کنند . کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل گوشت کَر کبابی ( گوسفند نری که سن آن کم وچاق می باشد )، بره ، مرغ، گاو وگوساله درست کرد . مواد مورد نیاز: گوشت ، ماست چکیده ، پیاز ، نمک وفلفل و وسایل مورد نیاز :سینی ، اسی ( یا قابلمه- سطل ) ، چاقو ، زغال ، منقل ، سیخ ، بادزن یا مقوا ، پنکه دستی

طرز تهیه : ابتدا گوشت را تکه تکه ( گُل گُل ) کرده ، روی سفره یا داخل سینی بزرگ گذاشته ودر فضایی باز قرار می گیرد تا گوشت از حالت شُل بودن خارج شود. تکه های گوشت درون اَسی ( قابلمه – سطل ) ریخته می شود  پیاز را خرد می کنیم  و روی آن می ریزیم. ماست چکیده نیز همراه با نمک وفلفل سیاه به آن اضافه می کنیم . با دست آنهارا به هم می زنیم تا با هم قاطی شود . آنرا به مدت 24 ساعت در یخچال قرار داده تا ماست ها ومواد دیگر به خورد گوشت رود وگوشت حالت تُرد ونرم پیدا کند .

 بعداز آن گوشت ها ( هشت تکه گوشت ) را به سیخ کشیده وآنهارا روی منقل که پرازآتش زغال است قرار می دهیم . بوسیله پنکه دستی یا بادزن ودر صورت نبودن این وسایل با تکه ای مقوا آنرا باد می زنیم تا آتش زغال شعله ور شود . طی این مدت سیخ ها مرتب می چرخانیم تا گوشت نسوزد و همه ی قسمت آن پخته شود .گوشت ها که قرمز وپخته شد ، دوتکه نان در سینی بزرگ می گذاریم وسیخ هارا روی آن قرار می دهیم و چند تکه نان هم روی کباب میگذاریم تا سرد نشود . کباب هارا روی سفره برده وهمراه با ماست ( ماست خیار ) و( ماست وپیاز) خودش با سبزی ونان و در بعضی مواقع با چلو خورده می شود .

 یعقوب ( صمد ) کامجو



یعقوب (صمد)    كامجو

 

کد امنیتی:   
 [16 نظر]

لارستان کهن - صمد کامجو
Iran, Islamic Republic of
18 خرداد 1391   ساعت: 09:10:13

با سلام در جواب شهروند عزیزی که سئوال در مورد کباب از اینجانب داشتند به عرض می رسانم جهت اطلاع بیشتر واقدامات لازم برای یک کباب کنجه لاری خوب به متخصصین امور ( کباب فروشی ها ) مراجعه وسئوال فرمایید .

 
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
17 خرداد 1391   ساعت: 19:50:18

آقای کامجو با سلام و تشکر از مطالب ارزشمندتان. یک سوال؟ چه کنیم که کنجه آبدار باشد؟ وقتی آنرا با ماست چکیده مخلوط می کنیم و به سیخ کشید و کباب می کنیم کنجه خشک و گلو گیر می شود؟لطفا راهنمایی بفرمایید .تشکر

 
سعیده لار
Iran, Islamic Republic of
17 خرداد 1391   ساعت: 18:53:28

خواستم در جواب به این اقای گراشی عرض کنم شما اول بهتره که بری سواد نوشتن رو یادبگیری بعد به خودت اجازه بدی بیای تو سایت لارستان بزرگ واسه خودت و هم تراز خودت تز بدی درضمن شماکه بقول خودتون این کباب غذای چندوعده تون هست حتما به پایید که یه وقت ترش نکنیدتازه یه چیزدیگه اجیل خوردن که خیلی باکلاس ترازتخمه افتابگردونیه همین دیشب جاتون خالی تویکی ازاین عروسیاتون خوردیم

 
امین از شیراز
Iran, Islamic Republic of
17 خرداد 1391   ساعت: 13:52:26

اوفففففففف، تو او ج گشنگی تو اداره سری به سایت زدم و احوالات شهرم رو از شیراز رصد کنم که دل و دینم رفت. دلم واسه لار و کنجه اش تنگ شدهههههه.

 
فولادی
Iran, Islamic Republic of
17 خرداد 1391   ساعت: 11:31:38

دست آقای کامجو درد نکنه. دلمون هوای یه صحرای حسابی کرد.

 
درجواب آقای گراشی
Iran, Islamic Republic of
16 خرداد 1391   ساعت: 23:36:51

کباب کنجه لاری بخور تا می توانی جناب آقای گراشی که در مورد لارستان چنین نظر ی دادی.لارستان بزرگ است وبزرگ می ماند.

 
خانواده ی لاری
Iran, Islamic Republic of
16 خرداد 1391   ساعت: 22:25:01

پیشنهادی به میراث فرهنگی لارستان : سعی شود که نسبت به این چند موضوع که مختص لار می باشد ودر ایران نمونه ندارد آنرا به ثبت میراث فرهنگی از بعد فرهنگی وهنری برسانند 1- کباب کنجه لاری 2- حلوای مسقطی لاری 3- مهویه لاری 4- خروس لاری . 5- کوزه شو براتی ودر خاتمه از صحبت نو وآقای کامجو که این آثار های هنری اجتماعی وفرهنگی زیبا وجالب ومنحصر به فرد به مردم ایران معرفی می کنند کمال تشکر کنیم .

 
اسحاق
Iran, Islamic Republic of
16 خرداد 1391   ساعت: 21:33:42

دمت گرم آقای کامجو آرزوی موفقیت روزافزون شما را از خداوند منان خواستارم

 
محمد(استان لارستان)
Iran, Islamic Republic of
16 خرداد 1391   ساعت: 20:43:19

اگر ارزیابی ما درباره ملت ها تابع این است که مقدار آگاهی آنها را بسنجیم، مقدار عزم و اراده ی ملی آنها را بسنجیم روشن بینی و شجاعت آنها را بسنجیم باید بگوییم مردم لار و "منطقه لارســــتان بزرگ" به حسب این مقیاس هاو معیار ها،جزو بر جسته ترین مردم کشور پهناور ما هستند. ((مقام معظم رهبری))19/2/1387 .صرفاً جهت اطلاع شما گراشیها که ولایت مدار عام و خاص هستید!و بخشها قدیم و خیلی قدیمی تر لارستان بزرگ که می گویید مگه تهرانه،نه عزیزم اینجا لارستان بزرگ است نمی دونی،بدون.باتشکر.مـحمـد (استان لارستان)

 
کنجه خور
Iran, Islamic Republic of
16 خرداد 1391   ساعت: 18:33:10


کباب کنجه باید به عنوان میراث معنوی ثبت شود


 
لوگوی دیجیتال
کانال تلگرام